Teren
Vanzare teren Horezu Județul Valcea
24.08.2016

CASA DE VACANTA
DE VANZARE
PRETABILA PENSIUNE TURISTICA
0% comision

Intr-o zona deosebita, intr-unul din cele mai importante puncte turistice din tara noastra, in orasul Horezu, va oferim spre vanzare o casa de vacanta la stadiul de rosu, amplasata pe o suprafata de teren de 2500 mp.
Despre locatie:
Orasul Horezu este cunoscut ca un centru etnografic si ca un vechi centru de ceramica populara. Din punct de vedere al ocupatiilor traditionale, Horezu este cunoscut ca zona de practicare a pomiculturii, cresterea animalelor, olaritului, exploatarea si prelucrarea a lemnului. Olaritul continua sa reprezinte emblema locului (ceramica de Horezu a fost inclusa recent in Patrimoniul Cultural Imaterial Unesco).
De asemenea trebuie remarcata pozitia privilegiata din nordul Olteniei unde exista cea mai mare concentrare de manastiri din tara, majoritatea din ele aflandu-se in aproprierea Horezului. Aceste valori culturale aflate intr-o zona cu flora si fauna bogata, cu peisaje deosebite, atrag turistii pe acest taram binecuvantat cu un mare potential turistic unde va asteptam si pe dumneavoastra sa le descoperiti.

Acces locatie:
Accesul in oras se face pe D.N. 67, care face legatura intre municipiul Rm. Valcea (45 km) si municipiul Tg.-Jiu (70 km). Catre sud se face legatura cu municipiul Craiova (113 km) pe D.N. 65C.
Acces proprietate de vanzare: google maps

Informatii proprietate:
Casa de vacanta este la stadiul de rosu si se vinde ca atare, astfel viitorul proprietar poate personaliza finisajele si restul amenajarilor dupa bunul plac.

Proprietatea se preteaza pentru amenajarea unei pensiuni turistice, oferind conditii excelente clientilor sai de a petrece vacanta sau weekend-ul intr-un cadru pitoresc, cu privelisti minunate, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. De asemenea se pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei pensiuni agro-turistice, avand in vedere ca proprietatea dispune si de livezi de meri, pruni si caisi.

Suprafata teren: 2.500 mp (426 mp scosi din circuitul agricol)
Suprafata desfasurata proprietate: 373.53 mp
Suprafata utila proprietate: 315.78 mp
Camere: 9
Bai: 7
Utilitati: alimentare cu apa iar curentul electric este tras pana la limita proprietatii.

Proprietatea masoara o suprafata de 316 mp , compartimentata dupa cum urmeaza:
* demisol: 74,88 mp (60,02 mp utili) - beci, camera centrala, baie, magazine, hol, casa scarii
* parter: 122,88 mp (111,61 mp utili) - un living generos (49,73 mp) cu acces catre o terasa mare de cca 33 mp ce ofera vedere frumoasa asupra imprejurimilor si care poate avea multiple amenajari (pergola/ loc de luat masa, loc relaxare, gratar, etc), 2 camere spatioase cu bai si terase proprii, loc special amenajat pentru servire, casa scarii, hol
* mansarda: 122,88 mp (100,08 mp utili) - 4 camere cu bai si balcoane/terase proprii, holuri
* pod - 52.89 mp (44.07 mp utili) - 2 camere, hol.

Casa de vacanta este o constructie solida, fiind construita din beton cu inchideri de BCA iar invelitoarea este din tabla LINDAB rosu. Tamplarie PVC cu geamuri termopan pentru demisol, parter si mansarda.
Terenul proprietatii permite amenajarea altor anexe sau constructii dupa placul viitorului proprietar: foisor, loc de joaca, parcare masini, piscina exterioara, etc.

Cadastru si intabulare.

Vecinatati: statiunea Varful lui Roman - Horezu, viitoare statiune montana cu partii de ski si alte baze de agreement.
Acces facil catre faimoasa sosea Transalpina

Pret vanzare: 150.000 Euro 
2500 mp

150000 Euro
CONTACT

Oportunitati Imobiliare
Telefon: 0769749771
Link către site: