Teren
Vanzare teren Cheia Județul Prahova
13.03.2018

Situata la 60 de km de Ploiesti pe DN1A Bucuresti-Brasov, statiunea montana Cheia este o adevarata oaza de liniste si de verdeata la poalele Masivului Ciucas, langa raul Teleajen.

Altitudinea de 871 m, padurile de brad si fag de pe inaltimile din jurul statiunii Cheia asigura un aer puternic ozonat, care are un aer specific de depresiune intramontana.

Aici se pot practica cele mai variate forme de turism: drumetii montane, alpinism, sporturi de iarna, excursii in imprejurimi. Este unul din punctele de plecare in excursii spre Masivul Ciucas.

Statiunea Cheia se bucura de o priveliste deosebita si de un climat cu un aer puternic ozonat propice pentru tratarea diferitelor afectiuni. Este un loc de odihna si recreere pentru persoane care sufera de astenie nervoasa, suprasolicitare fizica si intelectuala, hipertiroitism benign, rahitism, dereglari de crestere juvenila, anemii secundare, etc.

In zona se pot vizita: Manastirea Suzana, Manastirea Cheia, lacul de acumulare Maneciu; se pot face drumetii in Masivul Ciucas, plimbari cu bicicletele, ATV, off-road.

Terenul de vanzare are o pozitie foarte buna in Cheia, ultracentrala, zona fiind una perfecta pentru fructificare a turismului. In apropierea terenului se afla Complexul Ciucas, Pensiunea Bratocea si Casa Romana. Zona este foarte linistita. Fie ca va ganditi la construirea unei case de vacanta, a unei cabane, a unei pensiuni sau a unei case de locuit, locatia este extraordinara, terenul putand fi racordat la toate utilitatile (inafara de gaz, zona neavand retea de distributie de gaze).

Deschiderea terenului la strada este de 37m, latimea fiind de 21m.
764 mp

38000 euro
CONTACT

Vlad
Telefon: 0729984026