Teren
Vanzare teren Piatra Neamt Județul Neamt
27.05.2015

Astazi va propun spre vanzare o superba proprietate situata intr-o zona exclusivista din Piatra Neamt. Din totdeauna aceasta zona rezidentiala a suscitat interes pentru investitori dar si pentru persoane care vor o casa intr-o zona foarte linistita a orasului. Fiind situata pe versantul unui munte din Piatra Neamt, privelistea este de-a dreptul specaculoasa.

Proprietatea este un teren intravilan in suprafata de 12000 mp cu o deschidere de aprox 100 ml.

Spun proprietate si nu teren simplu, pentru ca, s-a dorit inca de la inceput sa se realizeze un loc, cu totul cu totul si cu totul special, unde chiar de la intrare simti ca apartii acestui loc, proprietarul reusind sa creeze cu multa migala si eforturi acest spatiu care iti da acel sentiment de liniste si serenitate si unde ai vrea sa iti petreci timpul.

Proprietatea are in componenta doua zone : una plana cu gazon englezesc si aleei pietruite cu piatra bazaltica strajuite de tuia in suprafata de aproximativ 7000 mp si o zona inclinata cu trepte care duc catre un foisor printr-o padurice bine ingrijita si pusa in valoare de aspectul si conformatia terenului, iar, in spate, strajuieste muntele cu padurea sa de brazi. Accesul pe proprietate, se realizeaza pe o drum interior usor in panta, cu acces din strada publica.

Inca de la inceput se poate remarca faptul ca s-a dorit sa se intervina cat ma putin asupra terenului, iar acolo unde a fost necesar lucrul acesta, s-a facut in mod discret si a fost pus in valoare plin plantarea de jnepeni, mesteceni, flori, etc.

Aleeile pietruite, strajuite de tuia, iti creaza impresia unui parc, ceea ce si este intr-o oarecare masura, iar terasele iti ofera posibilitatea de a te destinde sau odihni, privind spre lacul de acumulare de la Batca Doamnei si a sitului arheologic al cetatii dacice Petrodava .

Proprietarul a avut intentia de a construi vila cu 3 garaje si doua etaje insa a renuntat ulterior la idee pentru ca investia ar fi fost afectate de criza finaciara.

Oportunitate: pe aceasta proprietate pot fi construite, cel putin 4-5 vile, fara a deranja aspectul si care ar ramane imprejmuite printr-un singur gard si zid sau, daca cineva doreste isi poate creea un domeniu plin de verdeata construindu-si o casa care sa fie pusa in valoare de aspectul general si conformatia terenului. Se adreseaza si unor investitori, care doresc, sa creeze un micro-cartier exclusivist dar si oricui doreste sa isi construiasca o proprietate de vis.

Proprietatea nu se lotizeaza ci se vinde ca un tot unitar.
12000 mp

55 euro/mp
CONTACT

Daniel Toma / TOMA IMOBILIARE
Telefon: 0745270117
Link către site: