Teren
Vanzare teren Piatra Neamt Județul Neamt
19.05.2015

Toma Imobiliare va propune inca o proprietate la vanzare situata intr-o zona rezidentiala, intesata cu vile noi sau vechi insa cun un aer placut pentru o zona de munte.

Starea juridica: Terenul este compus din doua loturi de cate 670 mp x 11 ml fiecare avand un alt proprietar. Ambii proprietari au convenit sa il vanda impreuna pentru a se realiza un lot compact de 1340 mp cu o deschidere de 22 ml.

Zona este accesibila, strada fiind asfaltata. Terenul dispune de toate utilitatile respectiv: apa, gaz, canalizare, etc.

Avantaje: pentru cineva care doreste sa locuiasca intr-o casa situata intr-o zona rezidentiala,aceasta proprietate are toate atuurile. Este situat intre case, zona este extrem de linistita, iar vecinatatile sunt de calitate.Fiind in oras in cateva minute poti ajunge in centru sau in orice alta parte. Zona este extrem de sigura. De asemeni se gasesc in apropiere diverse instututii publice : Primarie, Politie, licee, scoli, gradinite, parcuri, stadion, sala de sport, biserici, etc.

Terenul fiind situat pe versantul muntelui Cozla, este in panta nu prea accentuata, iar in spate la cateva zeci de metri este padurea. Astfel aerul este curat si pur. In zona nu sunt surse de zgomot permanente!

Drumul de acces este in panta si sinuos insa zona este accesibila indiferent de anotimp.

Zona il recomanda pentru constructia unei vile care sa sporesca farmecul locului.

Se adrseaza unei familii care vrea sa stea intr-o zona rezidentiala, foarte linistita, bogata in verdeata si care intelege ce inseamna zona de munte si accepta provocarea de a construi pe un teren in panta ( la fel ca si celelalte constructii existente)

Dezavantaje: zona extrem de inverzita si linistita! :)))
1340 mp

45 euro/mp
CONTACT

Daniel Toma / TOMA IMOBILIARE
Telefon: 0745270117
Link către site: