Teren
Vanzare teren Otopeni Județul Ilfov
31.10.2017

Nu astepta sa scada pretul !!!!!
Teren cu deschidere dubla in Otopeni centura nord 73ml si 91ml- 6500 mp .

Amplasare: terenul este situat in orasul Otopeni, pe str. Oasului, Vecinatati:
Viitoarea statie de metrou Otopeni Sud, Complexul olimpic de Natatie, Soseaua de Centura Otopeni, hale/depozite, sedii firme : Bueno, Gilinox, Sorceti, MAN, BMW.
Utilitati : curent,gaze,iar anul acesta (2017) apa si canalizare.

Teren situat pe str Oasului Intre Capra Neagra si Unitatea Militara, situat in zona mixta, pretabil pentru orice.

METROUL DE LA OTOPENI VA INFLUENTA PIATA IMOBILIARA ?

Vezi aici : https:///>


VA ROG: Nu doresc sa fiu contactat diverse firme cu servicii conexe: certificate energetice, website-uri cu promovare platita ... etc. Va MULTUMESC pentru interesul acordat,

Acces din str. Drumul Garii Otopeni
http:///>Acces din DN1 Mc Donalds

treetview.com/@44.539364,26.06933,350.5h,-21p,1z
http:///>Acces din str.Horia Closca si Crisan
http:///>Google
http:///>

Evolutia preturilor, dupa extinderea metroului :
Din punctul de vedere al preturilor, Zilisteanu spune ca este clar ca o sa asistam la cresteri, asa s-a intamplat intotdeauna in zonele in care a patruns metroul. Practic, nu se va ajunge la varful inregistrat in perioada de boom, dar sunt posibile cresteri semnificative, poate de 50% la nivelul terenurilor, chiar si mai mult. Pentru bucuresteni, o sa fie un debuseu pentru a se muta mai inspre natura, dar sa aiba si un mijloc de transport rapid si eficient. Din punct de vedere economic, orice cale de comunicatii are influenta pozitiva. Daca am asistat la o dezvoltare a cladirilor in zona Pipera, s-ar putea sa asistam la o noua zona de interes in zona Otopeniului, pentru ca a avea corporatisti multi la un loc presupune sa ai si transport eficient pentru ei. Daca aceasta linie de metrou va fi infiintata, cu siguranta va fi un plus si pentru cladirile de birouri. In ceea ce priveste cladirile industriale, nu cred ca va mai fi interes pe zona respectiva. Deja preturile vor creste si atunci firmele vor cauta spatii in vecinatatea unor cai de comunicatii, dar mai departe de zona asta, tocmai pentru a beneficia de preturi mai scazute. Am putea asista chiar la reconversii de la hale industriale inspre cladiri de birouri, pentru valoare adaugata mai mare.

https:///>silviudumitru.simplesite.com


Pretul ramane asa mic doar luna octombrie (vezi alte anunturi zona)
120 euro mp


Tel:0762346691, suprafata totala: 6500, Front stradal: 164
6500 mp

120 euro
CONTACT

silviu
Telefon: 0762346691