Teren
Vanzare teren Craiova Județul Dolj
24.04.2015

Teren intravilan/4812mp/Centura de Nord a Craiovei/DN65/Marlorex/2 Euro/mp, 8500 Euro - toata suprafata.
Terenul intravilan poate fi achizitionat atat de investitori imobiliari (care sa-l cumpere de la subsemnata cu 1,76 Euro/metru patrat si sa-l revanda cu 6-7 Euro sau mai mult, pentru castigarea diferentei dintre preturile de achizitie si de revanzare, in jurul sumei de 10000 Euro sau mai mult), cat si pentru construirea unei hale, a unei case cu sera si service auto, a unei benzinarii, a unei fabrici, a unui punct de lucru pentru o fabrica, a unui en-gros de legume si fructe, a unui service auto, a unui parc eolian, furnizor de energie eoliana, a unui hotel, a unui bloc de locuinte sau pentru alta destinatie economica.
Terenul este situat intre strada Drumul Industriilor si Soseaua Centurii de Nord a Craiovei - Drumul National 65, pe strada Drumul Industriilor, nr. 100A, in zona D a Craiovei, in spatele en-gros-ului de legume si fructe Marlorex, aproape de linia de tramvai, care are statie pentru calatori. In fata terenului se afla loc de parcare al Soselei Centurii de Nord a Craiovei - Drumul National 65, cu borna de kilometraj, pe care scrie "Filiasi 31 km Beharca 13 km". Locul de parcare poate fi folosit pentru stationarea si incarcarea camioanelor, care sa plece pe Soseaua Centurii de Nord, spre locurile de livrare, fara sa mai consumati din teren spatiu, pentru stationarea si incarcarea camioanelor si fara sa mai fie necesar sa obtineti autorizatie de acces si amplasament, ca sa intrati cu camionul pe teren din Drumul National 65. Cu camioanele se poate intra pe teren atat din Soseaua Centurii de Nord a Craiovei - DN65 cat si din strada Drumul Industriilor, pe unde intra camioanele care merg la punctul de lucru M.I.T.L.I.V., situat la partea de sud a terenului.
Exista cadastru, intabulare, categorie de intravilan inscrisa in cartea funciara, contract de vanzare - cumparare.
Vecinatati: calea ferata, Gara Cernele, linia de tramvai, care intoarce vizavi de Biserica romano - catolica a satului Izvoru Rece, punctul de lucru al S.C. MITLIV EMIX S.R.L. CRAIOVA - producator si comercializator de materiale de constructii, en-gros-ul de legume si fructe Marlorex.
Deschiderea terenului, din masuratorile cadastrale, este de 15 metri la Drumul Industriilor si de 12 metri la Soseaua Centurii de Nord a Craiovei. Vinde si vecina de langa mine, aceeasi suprafata de 4812mp, cu aceleasi deschideri, la un pret cel putin dublu fata de mine.
Pretul total este de 8500 Euro, CEL MAI MIC PRET AL ZONEI. Ceilalti proprietari vand la preturi de doua ori sau de trei ori mai mari decat subsemnata.
Ca sa ajungeti la teren, mergeti cu autoturismul din cartierul Craiovita Noua pe Soseaua Centurii de Nord, terenul este situat pe stanga, in spatele en-gros-ului de legume si fructe Marlorex, langa punctul de lucru M.I.T.L.I.V. - producator si comercializator de materiale de constructii. Cand ati vazut, pe partea stanga, pancarta pe care scrie M.I.T.L.I.V., sunteti langa teren. Intre subsemnata si M.I.T.L.I.V. mai sunt, din informatiile mele, doi proprietari - persoane fizice. Terenul meu este paralel cu cel al M.I.T.L.I.V.-ului.
Vizavi de teren este locul de parcare cu borna de kilometraj, pe care scrie Filiasi 31km Beharca 13m.
4812 mp

1,76 Euro/mp
CONTACT

Banescu Mihaela
Telefon: 0731225635, 0772153105
Link către site: