Teren
Vand teren intravilan 1520 mp Uiasca Bas Pitesti Județul Arges
02.04.2019

- Teren intravilan (1520 mp) Bascov (Uiasca), pretabil pentru constructie de locuinta(e), pensiune, casa de vacanta. Deschiderea terenului este de 23m, iar inchiderea/partea din spate 22m (planul de situatie de la cadastru).

- Drumul de acces este din Bd. Nicolae Balcescu - Pitesti. Distanta de la teren pana la Bd. este de aprox 3 Km, iar pana in zona centru Primarie Pitesti este de aprox 7 Km. Accesul la teren se face prin Str. Labusesti, dupa ultimul bloc din Bd. N.Balcescu, vis-a-vis de Auchan Nord.

- Terenul este in mijlocul naturii - padure in partea din spate, apartine de Bascov (impozite mici, usor de obtinut autorizatii), desi accesul se face din Pitesti. Mai mult, zona ofera acces usor spre autostrada Bucuresti (A1); Rm. Valcea; Sibiu; Transfagarasan etc.

- Terenul are o zona plana la baza de aprox 400 mp, dupa care urca usor in panta si se termina la liziera padurii, fiind protejat de precipitatii/inundatii, intr-un cadru natural deosebit. Imediat dupa teren este construita o locuinta P+1+Mezanin unde se termina si strada de acces.

- Urcati pana la liziera, peisajul este absolut superb, ca la munte!! Vecinii sunt aproape fixati si nu se mai poate extinde zona (cu constructii multe). Este o zona foarte linistita.

- Utilitati in zona: energie electrica si apa curenta, fara bransament.

- Exista autorizatie pentru imprejmuire, cu scopul de a securiza proprietatea. Momentam este imprejmuit cu stalpi din metal fixati definitiv si gard din sarma ghimpata.

Se poate identifica usor:
Virati la stanga din Bd. N. Balcescu pe Str. Labusesti, apoi stanga spre Uiasca. Dupa o zona cu cateva curbe stranse, se intra in padure. Se merge pe drumul asfaltat, iar dupa aprox 2 km se ajunge la o bifurcatie unde exista o fantana (singura) exact intre cele doua artere. Aici se face dreapta, se trece un podet, iar dupa 60-70 m, pe partea dreapta este terenul. Drumul se inchide la poarta locuintei cu etaj (gen casa de vacanta). Terenul este cel situat inainte de aceasta proprietate, usor de identificat dupa gardul din sarma ghimpata, existent pe lateralele proprietatii. Nu este imprejmuit la fatada.

- Pret: 15,5 euro/mp (23500 euro)

- Contact:
Mobil: 722822584
1520 mp

23500 Euro
CONTACT